Life Coaching

Life Coaching

Waarom een Life Coach?


Ben je op een punt gekomen in je leven dat je het anders wil, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Je agenda staat vol en je hebt het gevoel dat je op automatische piloot leeft.


Tijdens de coachingsessie (traject is 10 sessies) gaan we samen op weg om je stap voor stap inzichten te geven in je valkuilen, waar je vastloopt én waar je naartoe wil, je doelen.


Als coach ga ik je hier in begeleiden, je bewust maken van je kwaliteiten, je zelfvertrouwen versterken, in je geloven en je motiveren tot het bereiken van je doelen.


Contacteer ons voor een GRATIS intakegesprek.

Workshops

Op regelmatige tijdstippen zullen er workshops worden georganiseerd rond bepaalde thema's (Boost je zelfvertrouwen - Doelen stellen en bereiken - Sterker dan je denkt - Work-life balance en zelfleiderschap-....)


Mastermind training

Tijdens een mastermind training krijg je inzicht hoe je denken je leven positief kan veranderen. Aan de hand van een boekstudie in kleine groepjes over een periode van 6 of 9 weken gaan we door je inzichten te vergroten een positieve draai geven aan jouw manier van denken.


Meer info en data volgen hier of zie www.meforyoucoaching.be

Start eind februari begin maart ( data en plaats nog te bepalen)


Info-avonden: A check "in" of your mind

Zou jij graag meer info krijgen rond persoonlijke groei, coaching, transformatie, zelfleiderschap,....?

Onze manier van denken is bepalend voor de resultaten in je leven (vandaar check "in" van binnen naar buiten).

Op deze infoavond bekijken we je resultaten op een aantal levensgebieden. En proberen we je al wat inzichten mee te geven naar verandering, naar je doelen.


Meer info en data volgen hier of zie www.meforyoucoaching.be